Blog

De meest creatieve elf op de plank-ideeën voor 2019

Er zijn maar weinig dingen aan Kerstmis die zoveel passie (liefdeenhaat) als Elf op de plank ​Ouders verplichten zich met tegenzin en nemen met tegenzin deel aan de traditie, of ze gaan helemaal los met uitgebreide, Pinterest-waardige opstellingen voor hun elf.

Hoewel het misschien een van de nieuwere vakantietradities lijkt, Huffington Post meldt dat het verhaal van Elf on the Shelf eigenlijk dateert uit de jaren zeventig. 'Onze elf heette Fisbee, en Fisbee zou zich natuurlijk' s nachts bij de kerstman melden en de volgende dag weer in een andere positie in ons huis zijn ', merkt Christa Pitts op, een van de vrouwen achter de Boek uit 2005De elf op de plank​Maar toen Pitts een kind was, bezette Fisbee een vaste plek in de vakantieboom en bewoog hij niet. Toen Pitts zelf moeder werd,haarfamilie-elf kreeg de mogelijkheid om 's nachts te bewegen - maar het kon niet worden aangeraakt door een kind, anders zou de magie verdwijnen. En de elf op de plank zoals we die nu kennen, werd geboren.

Dat betekent natuurlijk dat het aan de ouders is om de magie zelf te laten gebeuren, dag in dag uit, en het bedenken van leuke nieuwe schuilplaatsen en capriolen voor de elf op de plank van je huishouden kan een ontmoedigende taak zijn. Deze slimme ideeën zullen de hoogtepunten van de feestdagen zijn.

Elf on the Shelf krijgt een time-out van Elsa

De meest creatieve elf op de plank-ideeën voor 2019: Elf op de plank krijgt een time-out van Elsa

Het opnemen van andere favoriete personages in Elf's shenanigans maakt de traditie alleen maar leuker, en wie beter danBevrorenis Elsa? Als Elf te stout wordt, kun je erop rekenen dat de ijskoningin hem in het gareel houdt. Elsa een nummer laten doen op Elf (oftewel hem bevriezen in een beker vol water) is ook een goede manier om uit te leggen waarom Elf een paar dagen met een doktersbriefje in een Elfenziekenhuis moet blijven. Terwijl hij herstellende is van een verkoudheid, krijg je een pauze als je probeert nieuwe manieren te bedenken om Elf bezig te houden.

Elf on the Shelf kan je kinderen een sneeuwpop brengen ... een beetje

De meest creatieve elf op de plank-ideeën voor 2019: Elf op de plank kan je kinderen een sneeuwpop bezorgen ...

In het geval dat uw kind niet denkt dat de elf op de plank de echte deal is, tenzij hij het bewijs levert dat hij bestaat, kunt u uw elf altijd een souvenir van de Noordpool laten terugbrengen. We weten niet of het doden van een sneeuwpop betekent dat jij en je elf je plekjes op de mooie lijst moeten opgeven, maar er is altijd volgend jaar om te proberen weer aan de goede kant van de Kerstman te komen.

Het goede nieuws is dat het sneeuwpop-souvenir van Elf eigenlijk een supergemakkelijk idee is om uit te trekken, op voorwaarde dat je een paar wiebelogen hebt die rondslingeren. Pak gewoon een paar stokjes van de tuin, een wortel uit de koelkast, en vul een vat met water. Instant 'sneeuwpop'!Tafelvoetbal is een natuurlijke activiteit voor Elf on the Shelf

De meest creatieve elf op de plank-ideeën voor 2019: tafelvoetbal is een natuurlijke activiteit voor elf op de plank

Wat spelen elven als ze alleen zijn? Tafelvoetbal, natuurlijk, maar niet de alledaagse voetbalachtige borrel die je in de meeste bars en speelkamers ziet. Maak er in plaats daarvan zelf een met een schoenendoos (zonder deksel), wat inpakpapier, gummibeertjes, een pingpongbal en vier of zes eetstokjes of spiesjes. Zodra je je doos in kleurrijk kerstpapier hebt gewikkeld, steek je de stokjes erdoor, bevestig je de gummibeertjes, gooi je de bal erin en stel je je elf in om te spelen. Als je echt van het hele Elf on the Shelf-ding houdt en er drie of meer hebt, kan de rest graag toekijken.

Betrek de arme Mr. Potato Head bij de capriolen van Elf

De meest creatieve elf op de plank-ideeën voor 2019: zorg dat de arme meneer Aardappelhoofd betrokken is bij Elf

Als je een Mr. Potato Head hebt liggen, dan heb je een uitstekende kans om je elf wat verse wafelfrietjes te laten maken, tot grote angst van de aardappel zelf. Alles wat je nodig hebt voor dit avontuur is de eerder genoemde Mr. Potato Head, een shredder en wat wafelfrietjes. Het lijkt erop dat de elfen dat zijnwerkelijkin hun vers gesneden friet, zelfs als meneer Potato Head niet echt blij lijkt te zijn met de hele situatie.

Elf on the Shelf is een meester-stylist

De meest creatieve Elf On The Shelf-ideeën voor 2019: Elf on the Shelf is een meester-stylist

Als de Barbie van je kind toe is aan een aantal nieuwe hoogtepunten, zet dan je elf aan het werk, want ze gingen allemaal naar de schoonheidsschool tijdens hun officiële Elf-training op de Noordpool. Of dit nu echt waar is of niet, het is super eenvoudig om een ​​stylingstation op te zetten zodat Babs haar nieuwe 'do' kan krijgen, net op tijd voor de vakantie. Zet ze op met een kleine stoel en een verscheidenheid aan gebruikelijke schoonheidsmiddelen waar veel Barbies tegenwoordig mee worden geleverd (een kleine kam of een handspiegel zou werken). Voeg een paar zorgvuldig gevouwen stukjes folie in de buurt toe en plaats er een paar in Barbie's haar om je dagelijkse elf-shenanigans te voltooien.

Aanbevolen