Blog

De meest ongepaste koninklijke outfits

Hoewel velen van ons een beleid van gepaste kleding op de werkplek moeten volgen, geeft de koninklijke dresscode een geheel nieuwe betekenis aan het woord 'gepast'. Van de jonge prins George die altijd korte broeken moet dragen - ongeacht het weer - tot de koninklijke dames die hoeden moeten dragen tijdens formele gelegenheden, er is geen tekort aan regels die moeten worden gevolgd ​Het ding over regels is natuurlijk dat ze zo gemaakt zijn gebroken , Rechtsaf? Nou, het koningshuis denkt misschien niet zo. Desalniettemin is het bekend dat ze van tijd tot tijd een aantal ongepaste outfits uitkiezen.

Hoewel sommige van hun mode-blunders er niet voor zouden zorgen dat wij gewone mensen veel meer zouden doen dan een wimper vlechten, hebben ze toch behoorlijk wat controverse veroorzaakt. Van wenkbrauwkostuums tot kleding die we waarschijnlijk allemaal in onze eigen kasten hebben, hier zijn enkele van de meest ongepaste outfits die ooit door de Britse koninklijke familie zijn gedragen.

De eilandmix van Kate Middleton

De meest ongepaste koninklijke outfits: Kate Middleton

Ongeveer anderhalf jaar na prins William en Kate Middleton de knoop gelegd , bezochten ze de Salomonseilanden, een eilandengroep niet ver van Papoea-Nieuw-Guinea. Terwijl ze daar waren, woonden de hertog en de hertogin een feest bij - en toen gebeurde het. Middleton droeg per ongeluk de verkeerde jurk.Hijgend

Was het een superkorte mini of een strapless maxi? Nee, het was een eenvoudige zomerjurk van de Cookeilanden, zo'n 5000 kilometer verwijderd van waar ze aan het feesten was in de Stille Zuidzee. Als je je hoofd krabt en je je afvraagt ​​wat het probleem is, dan is hier de situatie: het paar wasverondersteldeen handgemaakt overhemd en traditionele Salomonseilanden-jurk te dragen, maar volgens een lid van het welkomstcomité werden de verkeerde outfits uitgedeeld. De Telegraaf ​Dus stel je voor dat je een kostuum draagt ​​voor wat je bentdenkenis een verkleedfeestje om erachter te komen dat het formeel is - zo ging het in wezen.

Hoewel Clarence House zegt dat alles in orde was, meldde hetDe Telegraafwaren ambtenaren van de eilanden gefrustreerd toen ze zagen dat een lid van hun welkomstcomité spreekwoordelijk onder de bus werd gegooid. Eek!

De nazi van prins Harry - ja, nazi - snafu

De meest ongepaste koninklijke outfits: Prins Harry

Prins Harry was niet altijd de debonaire prins die we vandaag voor ons zien. In de vroege jaren was hij nogal een koninklijke rebel. Dat is allemaal goed en wel, maar hij maakte in 2005 een modeflunder die veel verder ging dan alleen het testen van de grenzen.Op 20-jarige leeftijd was Harry derde in de rij van de troon. Onnodig te zeggen dat iedereen deze man in de gaten hield. Volgens De Telegraaf , had hij in zijn late tienerjaren al een behoorlijke reputatie opgebouwd vanwege zijn ondeugden: wiet roken en overmatig drinken. Natuurlijk verontschuldigde niets zich wat er op het verjaardagsfeestje van een vriend was gebeurd.

Kort na het evenement verscheen er een foto van Prins Harry op de cover van de Britse tabloidDe zon.Hij droeg een kakikleurig overhemd dat meer dan op een Duits uniform leek. Hij had zelfs een rode, witte en zwarte swastika-armband. Serieus, Harry?

Blijkbaar moest zijn kostuum het Afrika Korps vertegenwoordigen, maar zoalsDe Telegraafuitgelegd, dat is een beetje vreemd voor een verjaardagsfeestje met een 'koloniaal' thema. Harry bood later zijn excuses aan in een verklaring (via The Guardian ) het kostuum een ​​'slechte keuze' noemen. Zeker een slechte keuze voor iedereen, maar vooral voor een Britse prins.

Kate Middleton of Marilyn Monroe?

De meest ongepaste koninklijke outfits: Kate Middleton of Marilyn Monroe?

Als je lid bent van de koninklijke familie, wachten fotografen vrijwel overal om al je bewegingen vast te leggen. Helaas voor Middleton betekende dat dat er foto's moesten worden gemaakt van haar verschillende garderobestoringen. Bij een bezoek aan Australië met William in 2014, blies een windvlaag Middletons bescheiden lange rok op en creëerde een onbedoeld Marilyn Monroe-moment. Hoewel dit soort dingen waarschijnlijk overal met heel veel vrouwen gebeurt, hebben we geen camera's die op ons zijn gericht om foto's van onze gênante momenten vast te leggen.

Volgens een Australisch persbureau , Britse tijdschriften en kranten weigerden ze te publiceren, wat geweldig is. Wat echter niet zo geweldig is, is dat de foto's vervolgens na 'een hectische biedoorlog' naar het buitenland werden gestuurd en voor een onbepaald bedrag werden verkocht. Ugh.

Hoewel de juiste outfit van Middleton door de wind in een ongepaste outfit is veranderd, is hetzelfde nooit met de koningin gebeurd. Hoe komt? Volgens uitdrukken , Queen Elizabeth II heeft haar rokken gezoomd tot onder de knie en kleine loden gordijngewichten zijn toegevoegd om te voorkomen dat ze een Monroe-moment ervaren. Misschien is het tijd om deze tip toe te voegen aan de koninklijke dresscode.

Kate Middleton niet

De meest ongepaste koninklijke outfits: Kate Middleton

Het is geen geheim dat het dragen van bont tegenwoordig controversieel is. Als je een publieke figuur bent, wordt de controverse alleen maar erger. PETA was niet erg blij toen ze zagen wat Middleton droeg tijdens een familieskitrip. Toen foto's van de reis opdoken, leek de hertogin een paar met buidelrat gevoerde Restelli Guanti-handschoenen te dragen. Oh Oh.

'Als de handschoenen inderdaad van echt bont zijn gemaakt, nemen we contact op met Kate', zei Mimi Bekhechi, directeur van PETA U.K. in een verklaring aan E! Nieuws ​Ze legde verder uit: 'Omdat er zoveel humane, warme en modieuze stoffen direct beschikbaar zijn, is het niet nodig om bont, buidelrat of anderszins te dragen.'

Middleton is niet de eerste in de koninklijke familie die bont droeg , maar zij is misschien wel de laatste gezien de controverse. Het is namelijk zo dat niemand in de koninklijke familie het zelfs maar mag dragen. Volgens uitdrukken , manier,manierin 1137 verbood Edward III de koninklijke familie en 'mannen van de kerk' om bont te dragen. Het is twijfelachtig dat Middleton dezelfde blunder weer zal maken.

De laarzen van prinses Eugenie zijn gemaakt om ... weg te lopen

De meest ongepaste koninklijke outfits: prinses Eugenie

De koningin is geen fan van ongepaste - of wat zij als ongepast beschouwt - outfits. Vooruitlopend op de Royal Ascot in 2008, De Telegraaf meldde dat bezoekers die hun middenrif ontblootten, blouses met een blote schouder, halterhalzen of jurken met een korte zoomlijn droegen, 'uitgeworpen zouden worden op bevel van de vertegenwoordiger van de koningin, de hertog van Devonshire'. Ze rommelde niet.

Maar wat gebeurt er als een lid van de koninklijke familie naar buiten stapt in een rok die korter is dan knielang? Prinses Eugenie deed precies dat bij het bijwonen van het Commonwealth Youth Forum in april 2018.VolgensHarper's Bazaar, nooit te korte rokken dragen is 'praktisch een no-brainer' voor de koninklijke familie.

Of de neef van prins William nu gewoon de memo miste of gewoon zin had om een ​​mode-risico te nemen die dag, ze woonde het evenement bij in een korte bloemenjurk met lange mouwen en kniehoge zwarte suède laarzen. De koningin is misschien niet tevreden, maar Eugenie zag er nog steeds geweldig uit.

De stretchbroek van prins William

De meest ongepaste koninklijke outfits: Prins William

Bij het spreken met BBC , etiquette-expert Diana Mather gaf zelfs een voorbeeld van tijden waarin spijkerbroeken geschikt werden geacht voor de koninklijke familie. 'Buiten wandelen met de honden bijvoorbeeld, dan is een spijkerbroek prima.' Hmm. Dus, hoe zit het met rekoefeningen? Het is waarschijnlijk niet de beste keuze. Als je denkt dat deze mode-flop is geprobeerd door de hertogin of de aanstaande hertogin, zou je het mis hebben. William -PrinsWilliam - ging in een spijkerbroek naar het park om wat rekoefeningen te doen voordat hij een polowedstrijd speelde. Hij koos niet alleen voor denim, maar hij koos voor een witte spijkerbroek

Misschien vond de hertog van Cambridge ze geschikter dan joggingbroeken. Hij combineerde ze tenslotte met een overhemd met kraag. Toch kan zijn outfit op een aantal manieren als ongepast worden aangemerkt. Ten eerste zijn ze niet eens geschikt voor de feitelijke activiteit. Heb je ooit geprobeerd te trainen in een spijkerbroek? Eesh. En twee, je zou kunnen zeggen dat hij ze alleen in zijn huis zou moeten dragen als hij naar een evenement zoals rodeo , of, zoals Mather zei, de honden uitlaten.

Een bruids faux pas

De meest ongepaste koninklijke outfits: een bruidsfraude

Prinses Eugenie trouwde met haar oude liefde , Jack Brooksbank, in St. George's Chapel in Windsor Castle op 12 oktober 2018. Zoals alle koninklijke bruiloften was het een weelderige, met sterren bezaaide aangelegenheid, en een droom van modeliefhebbers ​Natuurlijk vroeg iedereen zich af wat de prinses zou dragen als ze door het gangpad liep. Het was niet verwonderlijk dat het absoluut verbluffend was; de perfecte mix van klassieke elegantie. Watdeedwas echter nogal een schok, was zijtweedetrouwjurk. Ja, dat had zetwee

Het feit dat Eugenie voor haar receptie een andere trouwjurk droeg, was niet wat schokkend was - allebei Kate Middleton en Meghan Markle deden ook voor hun respectieve bruiloften. Wat iedereen verraste, waswatEugenie droeg. Kosmopolitisch meldde dat haar eerste ontsnapping uit de koninklijke traditie was dat ze koos voor een jurk van een Amerikaanse ontwerper in plaats van een Britse - Kate droeg Alexander McQueen en Meghan droeg Stella McCartney. Nog schokkender was het feit dat haar jurk blosroze was in plaats van wit of ivoor. Hoewel ze van de traditie afdwaalde, kan niemand ontkennen dat ze er absoluut stralend uitzag.

De jurk déjà vu van de hertogin

De meest ongepaste koninklijke outfits: The Duchess

Het is veilig om te zeggen dat de meeste kleine meisjes ervan dromen ooit een prinses te worden (of ontdekken dat ze al een prinses zijn, totaaldagboek van een prinsesstijl). En hoewel een deel van de koninklijke fascinatie ongetwijfeld kan worden toegeschreven aan de 'onrealistische' normen van klassieke Disney-films, is een groot deel van de aantrekkingskracht van de prinses de aantrekkingskracht van de prinses.jurken​Elke klassieke prinses heeft zijn iconische jurk - Assepoester heeft haar blauwe baljurk, Belle heeft haar sprankelende gele jurk en Kate Middleton heeft haar lila Roksanda Ilinčić-jurk.

Het is geen ballerina, maar deze knielange designerjurk is absoluut een van Middletons favorieten, zo nietdefavoriete. En hoewel de jurk zelf niet ongepast is, heeft Middleton hem wel gedragen openbare evenementen meerdere keren - iets dat zeker een onuitgesproken protocol breekt voor zowel beroemdheden als royals. Volgens een artikel gepubliceerd door uitdrukken Sinds Middleton koninklijk werd, is hij verantwoordelijk voor naar schatting £ 150 miljoen per jaar aan de inkomsten van de Britse mode-industrie. Hoewel het presenteren van outfits van verschillende ontwerpers de norm kan zijn, is Middleton duidelijk niet bang om favorieten te spelen.

Kate op de catwalk

De meest ongepaste koninklijke outfits: Kate op de catwalk

Kate Middleton is al zo lang een hoofdbestanddeel van de koninklijke familie dat het moeilijk is voor te stellen dat ze niet Catherine, hertogin van Cambridge, was. Voordat Middleton echter met prins William trouwde in een levensechte sprookjesceremonie, was ze gewoon een doorsnee college-gaande meid, die met vrienden rondhing en haar spullen op een catwalk stapt.

Ja, je leest het goed. Hoewel ze nooit een carrière als model heeft nagestreefd, leende Middleton haar goede uiterlijk wel aan de jaarlijkse Don't Walk-liefdadigheidsmodeshow van 2002. Draagt ​​een doorzichtige jurk door ontwerpster Charlotte Todd met alleen een zwarte beha en ondergoed eronder, zag de toekomstige hertogin van Cambridge er in elk opzicht uit als een supermodel terwijl ze zelfverzekerd over de landingsbaan gleed. Ze wist niet dat prins William, alias. haar toekomstige echtgenoot zat op de eerste rij - en hij was naar verluidt onmiddellijk genomen met de brunette schoonheid.

Waarschijnlijk dacht niemand dat het meisje in de doorzichtige jurk op de modeshow minder dan tien jaar later zou trouwen met de koninklijke familie - maar Middleton zit vol verrassingen.

De racistische broche van prinses Michael

De meest ongepaste koninklijke outfits: prinses Michael

Hoe geobsedeerd de wereld ook lijkt te zijn met de koninklijke familie, tenzij je een bonafide koninklijke liefhebber bent, heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord van prinses Michael van Kent. Geboren barones Marie Christine von Reibnitz, werd ze een deel van het House of Windsor in 1978 toen ze trouwde Prins Michael van Kent , de neef van de koningin. Aangezien ze deel uitmaakt van de koninklijke familie, was het geen verrassing dat prinses Michael in december 2017 te gast was bij een kerstbanket van Buckingham Palace. WatdeedHet was echter een verrassing dat deze koninklijke broche gekozen had.

Fans van de koninklijke familie waren geschokt en boos toen er foto's werden vrijgegeven waarop prinses Michael een blackamoor broche naar het banket. Blackamoor-sieraden, die hun oorsprong hebben in het 16e-eeuwse Venetië, worden al lang bekritiseerd omdat ze racistische, gefetisjiseerde afbeeldingen van slaven en bedienden van Afrikaanse afkomst uitbeelden. De broche van prinses Michael was om een ​​aantal redenen ongepast, maar vooral omdat hij werd gedragen op een banket waarop Meghan Markle, de eerste modern gemengd ras royal , was aanwezig. Hoewel prinses Michael heeft sinds verontschuldigingen , zal haar fashion faux pas niet snel vergeten worden.

Diana's beter-dan-wraakjurk

De meest ongepaste koninklijke outfits: Diana

Prinses Diana is misschien wel de meest memorabele koninklijke familie in de moderne geschiedenis. Hoewel ze op tragisch jonge leeftijd stierf, is haar impact nog steeds voelbaar - niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar over de hele wereld. Diana's nalatenschap leeft voort door haar humanitaire werk, haar zonen, prinsen William en Harry, haar onverschrokkenheid en, natuurlijk, haar iconische modemomenten.

Een van die iconische modemomenten kwam op de hielen van een ander vrij iconisch moment in het leven van de jonge prinses. Zoals De Huffington Post meldt dat op 29 juni 1994 prinses Diana arriveerdeVanity Fair's jaarlijkse fondsenwervingsevenement voor de Serpentine Gallery in Hyde Park, gekleed in een nachtzwarte, off-the-shoulder, rondingen omhullende cocktailjurk met een diepe sweetheart halslijn.

De avond van de inzamelingsactie was toevallig ook de avond waarop prins Charles in een televisie-interview toegaf dat hij ontrouw was geweest in zijn huwelijk met Diana, waardoor velen dachten dat de kleine zwarte jurk Diana's manier was om de wereld te laten weten dat ze dat niet deed. Ik heb geen prins nodig. 'Ze wilde eruit zien als een miljoen dollar,' herinnerde Diana's voormalige stylist zich , Anna Harvey, in 2013. 'En dat deed ze.'

De gescheurde spijkerbroek van Meghan Markle

De meest ongepaste koninklijke outfits: Meghan Markle

Hoewel je de koningin misschien nooit een spijkerbroek zult zien dragen - hoewel dat best verbazingwekkend zou zijn - zul je af en toe leden van de koninklijke familie sportende denim zien. Hoewel de royals veel meer een familie zijn die kaki draagt, zijn spijkerbroeken soms gepast.

'Op veel plaatsen is spijkerbroek niet toegestaan, omdat ze nog steeds als vrijetijdskleding worden gezien', legde Diana Mather, een senior docent bij The English Manner etiquette consultancy, uit aan BBC , 'dus het is beter om veilig te spelen voor beide geslachten.' Nu, hoe zit het met gescheurde spijkerbroek? Hoewel er geen addendum is bij de koninklijke denimregel waarin staat dat gescheurde spijkerbroeken uit zijn, als gewone oude denim als 'heel casual' wordt beschouwd, kun je je alleen maar voorstellen hoe ze de gescheurde variëteit zien.

Toen Meghan Markle en Prins Harry hun eerste publieke optreden samen op de Invictus Games in Toronto hadden velen meningen over Meghan's outfit. Een Twitter-gebruiker reageerde , 'Ik denk dat je geen gescheurde spijkerbroek moet dragen als je met een prins in het openbaar loopt.' Hoewel het misschien hard klinkt, zijn dit de pauzes.

Tag, jij bent het, Meghan!

De meest ongepaste koninklijke outfits: Tag, jij

Sinds haar dagen als Hollywood-sterretje heeft Meghan Markle het modegame volledig verslagen. En hoewel sommige van haar koninklijke mode-keuzes een schok zijn voor degenen die traditie boven verandering verkiezen, moeten ze ons nog teleurstellen. Van het dragen van gescheurde spijkerbroeken tot het laten zien van wat huid, tot het weigeren om panty's te dragen tijdens haar openbare verlovingsaankondiging, Markle heeft zeker naam gemaakt als mogelijk de meest herkenbare koninklijke in de geschiedenis. Deze Amerikaanse actrice die hertogin van Sussex is geworden, wekt niet de indruk van een onaantastbaar, hoogstaand koninklijk; in plaats daarvan lijkt ze echt alsof ze je beste vriend zou kunnen zijn. En net als je BFF (en jezelf), maakt Markle ook fouten.

Voorbeeld: in oktober 2018 fotografen gevangen de kersverse bruid en aanstaande moeder die een gewaagde, rode midi-jurk dragen terwijl ze met prins Harry in Tonga uit een vlucht stappen. Op het eerste gezicht ziet alles er normaal uit, maar als je beter kijkt, zie je een label dat nog steeds aan de onderkant van de jurk van de hertogin bungelt. Hé, we zijn er allemaal geweest. En met het wervelende jaar dat Markle heeft gehad, denken we dat deze kleine vergissing zeker vergeven kan worden.

Verberg die schouders, Megs!

De meest ongepaste koninklijke outfits: verberg die schouders, Megs!

Prinses Eugenie was niet het enige lid van de koninklijke familie dat de aandacht trok vanwege haar mode-keuzes op het Commonwealth Youth Forum. Meghan, die ook aanwezig was, nam ook een 'ongepaste' stijlbeslissing.

Terwijl ze zich mengde met mensen buiten, werd Meghan gespot met een zwarte Camilla en Marc blazer over een zwart-witte mouwloze jurk met krijtstreep van Altuzzarra, AOL gemeld. Toen ze echter naar binnen stapte, besloot Markle de blazer uit te doen, waardoor ze - wacht erop - schouders blootlegde! De koninklijke familie is blijkbaar geen grote fan van pronken met hun schouders. 'Ze dragen meestal geen mouwloze jurken,' legde de Engelse Manner Chief Executive Alexandra Messervy uit In stijl

Zelfs als Meghan er niet voor had gekozen om af te zien van hoezen, het is mogelijk dat ze nog steeds iets ongepasts zou hebben gedaan, voor zover het de koninklijke familie betreft. VolgensHarper's Bazaar, Meghan's aanstaande schoonzus, Kate Middleton,nooittrekt haar jas uit in het openbaar - zelfs als ze binnenshuis overgaat. Het uittrekken van een jas wordt zogenaamd beschouwd als een 'unladylike'-handeling en een die' haar outfitkeuze zou verstoren '. Hmm, oké dan!

Meghan Markle laat alles zien?

De meest ongepaste koninklijke outfits: Meghan Markle laat alles zien?

Toen Harry en Meghan hun aankondigden verloving aan de wereld, keken veel mensen er naar uit om een ​​glimp op te vangen van haar geweldige rots. Toch vonden sommige mensen het moeilijk om langs haar benen te kijken. Ja, haar benen.

Toen Meghan met Harry naar buiten stapte en naar weldoeners en camera's begon te zwaaien, werd het duidelijk dat ze geen panty of panty droeg. De horror! Je kunt je misschien niet eens herinneren wanneer je voor het laatst een panty onder een van je jurken of rokken hebt aangetrokken, maar ze zijn eigenlijk een vereiste voor de koninklijke dames.

Jo Bryant, een etiquette-adviseur, legde de misdaad van mode uit Dameskleding dagelijks , zeggende: 'Men moet panty's dragen voor formele gelegenheden; blote benen zijn vaak te casual, zeker bij nette outfits. ' Meghan kende destijds misschien niet de - laten we eerlijk zijn - totaal vreemde koninklijke heerschappij. Desalniettemin heeft ze waarschijnlijk wat spijt.

Aanbevolen