Blog

Het verrassende familielid dat de bruiloft van Justin Duggar bijwoonde

De favoriete reality-tv-megafamilie van iedereen heeft zojuist een ander lid gekregen. Slechts drie maanden na de aankondiging van hun verloving, Justin Duggar en Claire Spivey in het huwelijksbootje. Justin plaatste trouwfoto's op zijn account en zei simpelweg '2.26.21' met een hartemoji. Twee dagen later deelde hij meer foto's samen met een voor zijn nieuwe bruid. Net als bij eerdere Duggar-bruiloften, waren er familieleden om te delen in de vreugdevolle dag. Zuster Joy-Anna Duggar Forsyth schreef: 'Het was zo'n prachtige bruiloft! Ik hou heel veel van jullie en ben ZO blij voor jullie! ' Schoonzus Anna stemde in: 'Wat een mooie bruiloft! Zo blij voor jullie allebei! '

Bruiloften zijn niets nieuws voor de 19 kinderen en tellen gips; acht van Justins broers en zussen zijn al getrouwd en hebben allemaal minstens één kind. Maar er waren vooral enkele verrassende dingen aan dit huwelijk. Justin is pas 18 en Claire is net 20 geworden, waardoor sommige kijkers zich afvroegen of ze een overhaaste toezegging deden. Dan was er de kwestie van hun trouwregister ​Zowel Justin als Claire deelden de link naar de Amazon-cadeaulijst, die een datum van 16 april noemde. Zou het een rode haring zijn geweest om ervoor te zorgen dat hun echte ceremonie niet werd overschaduwd door paparazzi? (Wat de reden ook is, ze hebben bijna alles op de lijst al ontvangen; een geweerkluis is een van de niet-gekochte items.)

De andere grote verrassing van de dag had te maken met de gastenlijst, die een aantal leden bevatte van wie verwacht werd dat ze de gelegenheid uit zouden zitten.

Jill Duggar kwam feest vieren met haar broer

Het verrassende familielid dat Justin Duggar bijwoonde

Jill Duggar Dillard en haar man, Derick, deelden een eigen foto, een selfie gemaakt voor wat een hotellift leek te zijn. 'Gefeliciteerd Justin & Claire!' zij schreef. 'Derick en ik moeten een snelle date-trip maken naar de bruiloft! De jongens speelden graag met Mima terwijl onze nieuwe pup met een paar nieuwe vriendjes speelde. ' Voor de gelegenheid droeg Derick een donker pak, terwijl Jill stomverbaasd was in een gehaakte kanten jurk.

Fans die de serie volgen, weten dat Jill de afgelopen jaren wankele voorwaarden heeft gehad met haar clan. Het paar stapte weg van deRekenen opspin-offshow twee jaar geleden, die voor spanningen zorgde met bepaalde familieleden. Ze vertelde het onlangs Ons wekelijks dat zij en Derick in relatietherapie zijn geweest om hun gevoelens over de gevolgen te verwerken. Insta-volgers merken dat ook op Derick vindt het leuk fancommentaar waarin wordt verwezen naar Jill als slachtoffer van misbruik en uitbuiting.

Hun verschijning op Justin's bruiloft zou erop wijzen dat Jill en Derick geen rundvlees hebben met haar jongere broer, en fans prezen Jill voor zijn komst om hem te steunen (en voor het dragen van een masker voor het evenement). Het lijkt er echter op dat geen van haar broers en zussen tot nu toe een opmerking op haar pagina heeft geplaatst, wat suggereert dat het familiedrama nog lang niet voorbij is.Aanbevolen