Blog

De waarheid over Costco's Kirkland Bacon

Ooit gaven kruidenierswinkelmerken een reeks artikelen aan die minder duur, mogelijk minder lekker en waarschijnlijk van inferieure kwaliteit waren. Maar Costco gaf huismerken een nieuwe betekenis met Kirkland Signature, die alles omvat, van kruidenierswaren tot kledinglijnen (via Biechele-Royce ​Sinds 1995 heeft het Kirkland-label artikelen verplaatst van melk en toiletpapier naar huishoudelijke schoonmaakmiddelen en babyluiers. Terwijl sommige items zijn geweest Stopgezet om bepaalde redenen blijven andere sterk, jaar na jaar - en sommige in het geval van olijfolie , zijn sterk genoeg om ongevraagde goedkeuring van beroemdheden aan te trekken.

Costco's Kirkland Signature-bacon kreeg lovende recensies van niet minder dan Rapporten van de consumentdie opmerkte dat van de verschillende baconmerken die het testte, 'Kirkland Signature het enige uitstekende product was. Het knapperig knapperig en had consequent uitgebalanceerde vet- en vleessmaken aangevuld met houtrook en een vleugje zoetheid. De andere varkensbacons waren qua kwaliteit dichtbij en over het algemeen zeer goed. ' In dezelfde smaaktest,Rapporten van de consumentmeldde ook dat Oscar Mayer Fully Cooked, die het meest kost, lager scoort dan vele anderen.

Costco's Kirkland-bacon heeft zijn tegenstanders

De waarheid over Costco Costco

Niet alle Costco-shoppers zijn het echter eens met de geweldige recensies van Kirkland Signature-bacon. In feite zijn er een paar afwijkende stemmen van recensenten die opmerkingen hebben achtergelaten op de Consumentenzaken site. Een consument schreef in november 2019: 'De buitenverpakking is goed, meestal vlezig, maar naarmate je verder naar binnen gaat, wordt het witvet en worden de plakjes zo dun en klein gesneden dat ik ze niet goed kan koken zonder dat ze verbrand. Bijna als aas en wissel. '

En het probleem met verborgen vetheid leek tamelijk vaak voor te komen. In een aparte post van oktober 2019 merkte een andere consument op: 'Keek door de pakketten en vond wat een goed uitziend pakket leek. Toen we thuiskwamen en het pakje openmaakten, merkten we dat [twee] plakjes niet aan de andere kleefden, en toen we ze eraf haalden, was de rest van het pakje totaal anders dan de [twee] plakjes. Het was bijna allemaal vet! Totaal misleidende verpakking en een totale teleurstelling in Kirkland Signature. ''

Waar het op neerkomt: als u een goed pakket kiest, bent u zeker van de lekkerste bacon voor de beste prijs - probeer gewoon verstandig te kiezen.

Aanbevolen