Blog

De waarheid over het huwelijk van Olivia en Ethan Plath

Realitytelevisie zit vol vreemde dingen en mensen. Er zijn shows die rare talenten benadrukken die mensen hebben of ongebruikelijke fobieën. Er zijn shows met mensen met grote gezinnen en gezinnen met een hoop geld. Maar op TLC is er maar één show met een enorme, ultraconservatieve familie met meer drama dan welk seizoen dan ook Grey's Anatomyen nee, het gaat niet om de Duggars. Welkom in Plathville ging voor het eerst in première in 2019, en fans waren meteen onder de indruk van de entertainmentwaarde van de show en al het drama dat de familie Plath beleefde.

Specifiek, de kloof tussen oudste zoon Ethan Plath en zijn vrouw, Olivia, uit de familie van Ethan was een enorme bron van conflicten tijdens het eerste seizoen van de show. Ethan en Olivia hadden ermee te makenzo veeluit de familie van Ethan, allemaal zo vroeg in hun huwelijk. En terwijl de twee echt binnen leken liefde , konden veel mensen het niet helpen, maar waren bezorgd over de staat van hun relatie. En met al dat familiedrama is het begrijpelijk. Dit is de waarheid over het huwelijk van Olivia en Ethan Plath.

Dit is hoe Olivia en Ethan Plath elkaar voor het eerst ontmoetten

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Een van de dingen die de familie Plath zo uniek maken, zijn hun ultraconservatieve wereldbeelden. In de seriepremière vanWelkom in Plathvillestaat vast dat de Plaths proberen hun kinderen zo ver mogelijk van de moderne wereld af te houden. Ze kijken geen televisie of gebruiken internet voor iets anders dan scholing en matriarch Kim Plath heeft zelfs toegevoegde suiker of andere soorten junkfood in het ouderlijk huis verboden.

Ja, de familie Plath is traditioneel, maar ze zijn niet de enige traditionele familie die er is. In feite ontmoette Ethan Plath Olivia voor het eerst in een conservatief gezinskamp, ​​waarna ze contact hielden door ouderwets te schrijven. Op hun bruiloft website , schreven ze: 'Binnen een paar weken na thuiskomst kon Ethan Olivia niet uit zijn hoofd krijgen en besloot dat hij helemaal verliefd was.' Maar pas twee jaar later begon hun briefcorrespondentie en ontwikkelden ze wederzijdse gevoelens voor elkaar. Het is duidelijk dat hun liefdesverhaal lang op zich liet wachten.

Ze vielen officieel voor elkaar in het ouderlijk huis van Ethan Plath

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Omdat Olivia en Ethan Plath niet precies waren opgevoed zoals de meeste Amerikaanse kinderen, was hun liefdesverhaal niet precies zoals dat van de meeste mensen. Hun ouders waren allebei behoorlijk conservatief, en omdat ze niet bij elkaar woonden, moesten ze de dingen G-rated houden en de goedkeuring van hun ouders krijgen. Als zodanig deed het paar niet echtofficieelvallen voor elkaar totdat ze de mogelijkheid kregen om samen tijd door te brengen.

En, volgens de trouwwebsite van het paar , dat gebeurde ongeveer twee en een half jaar nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Volgens de website beschreef Olivia hoe ze '2 weken in Georgië doorbracht met de familie Plath en we eindelijk onze' eerste date 'konden hebben.' Maar meer dan dat, terwijl ze in Georgië was ', realiseerde Olivia zich eindelijk wat Ethan had al jaren bekend ': dat ze' voor elkaar gemaakt zijn! ' Het is misschien niet het stereotiepe liefdesverhaal voor de meeste mensen, maar het is duidelijk dat Ethan en Olivia het beste uit hun ongebruikelijke omstandigheden hebben gehaald.Olivia kon aanvankelijk goed opschieten met de familie van Ethan Plath

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Als je zelfs maar één aflevering vanWelkom in Plathville,dan weet je dat, na een tijdje getrouwd te zijn, Olivia Plath ' De relatie met haar schoonfamilie was niet bepaald zonneschijn en glitter. Maar het blijkt dat Olivia het echt leuk vond om bij de familie van Ethan Plath te zijn toen ze voor het eerst met daten begonnen. En aangezien Ethan en Olivia duidelijk zijn getrouwd, daarmoetzijn een punt geweest waarop Olivia en de Plaths elkaar echt leuk vonden, toch?

Nou, schreef Olivia erin de oude blog van haar familie dat toen ze de familie Plath voor het eerst ontmoette en leerde kennen, zijtotaalkon met hen opschieten. In de blogpost werd beschreven hoe Olivia's familie en de Plaths zich overgaven aan quality time, late night shenanigans, getuigenissen delen, dansen en haspelen, afwassen, wandelen, muziek maken en veel praten en lachen. '' Bovendien noemde Olivia de Plaths '[haar] mensen'. Hoewel er sindsdien zoveel is veranderd, helpt het feit dat Olivia aanvankelijk goed kon opschieten met de familie van Ethan, waarom ze überhaupt zo gemakkelijk bij elkaar kwamen.

Het voorstelverhaal van Olivia en Ethan Plath is serieus bijzonder

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Olivia en Ethan Plath lijken absoluut een schattig stel. Terwijl Ethans onschuld hun relatie nog leuker maakte - en de video die Olivia van hem maakte een cola proberen voor de eerste keer was het erg vermakelijk - misschien kon niets zijn voorstel aan Olivia overtreffen. Na drie jaar elkaar en het grootste deel van hun relatie op lange afstand te hebben gekend, verraste Ethan Olivia met het meest doordachte voorstelooit.

Zoals Olivia schreef op hun bruiloft website , was ze totaal verrast door Ethans grootse gebaar. Olivia legde op de website uit dat de twee uit eten gingen in een 'speciale tuin', waar ze eigenlijk hun eerste echte date hadden en elkaar echt leerden kennen. 'Daar ging Ethan op één knie zitten, zei tegen Olivia dat hij niet zonder haar kon leven en vroeg haar om zijn vrouw te worden', aldus de website. Het feit dat Ethan in staat was om het moment zo gedenkwaardig te maken voor Olivia, spreekt boekdelen over hoeveel hij om haar geeft.

Nadat Olivia en Ethan Plath waren getrouwd, had zijn familie problemen

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Nadat Olivia en Ethan Plath in het huwelijksbootje waren gestapt, begon de relatie van het paar met de familie Plath om verschillende redenen ernstig uiteen te vallen. Omdat Ethans ouders, Kim en Barry, het niet eens waren met de manier waarop Ethan en Olivia leefden, begonnen ze de toegang van Ethan en Olivia tot zijn broers en zussen te beperken.

Zoals Olivia zei in een scène tijdens seizoen 2 vanWelkom in Plathville,De dingen met de ouders van Ethan gingen achteruit toen hun werd ontzegd om zijn broers en zussen te zien zonder dat zijn ouders de interactie begeleidden. ZoalsWelkom in Plathvilleduidelijk gemaakt, Kim en Barry vertrouwden blijkbaar hun oudste zoon en zijn vrouw niet niet te corrumperen hun kinderen (door te drinken Cokes en televisie kijken, raden we). 'Vorig jaar mochten we de kinderen wat zien, en afgelopen herfst veranderde alles gewoon en mochten we de kinderen helemaal niet zien', zei ze. 'Het was gewoon giftig.'

Olivia was het niet eens met de gezinsregels van Plath

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Een van de moeilijkste obstakels waarmee Olivia en Ethan Plath in hun huwelijk werden geconfronteerd, was dat de familieregels van Plath niet goed bij Olivia pasten. En aangezien ze het niet met hen eens was, was er enige spanning tussen Kim en Barry Plath en hun nieuwe schoondochter.

'Sinds we zijn getrouwd, is het gewoon een lang proces geweest om hem kennis te laten maken met al deze verschillende dingen,' zei Olivia in een aflevering vanWelkom in Plathville.Ze voegde eraan toe: 'Het is duidelijk dat we een gezin zijn en dat we de dingen op die manier gaan doen waarvoor we ze kiezen. En we laten thuis veel verschillende dingen toe die zijn ouders niet zouden doen. En dat is slechts een persoonlijke keuze, 'voegde ze eraan toe. Vervolgens beschreef ze hoe gespannen het werd toen zijn ouders erachter kwamen dat ze alcohol in huis hadden. Olivia voegde er zelfs aan toe dat de ouders van Ethan boos waren toen ze eropuit gingen ijsje omdat ze niet in suiker geloofden. Het was duidelijk dat Olivia het niet eens was met de gezinsregels van Plath, en wie kon haar dat kwalijk nemen?

De ouders van Ethan Plath 'bekritiseerden' de waarden van Olivia

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Zoals iedereen die getrouwd is weet, kan uw relatie met uw schoonfamilie bepaalde aspecten van uw huwelijk behoorlijk maken of breken. Voor Olivia en Ethan Plath was de familie Plath de reden voor veel van de spanning in hun relatie, en met name hoe de ouders van Ethan in wezen niets goedkeurden van alles wat Olivia deed.

In een aflevering vanWelkom in Plathville,Olivia legde uit hoe haar relatie met de ouders van Ethan was en hoe gespannen die was. 'Ze weten dat ik andere waarden en andere prioriteiten heb dan zij', zei ze (via Mensen'Ik voel me erg negatief over Kim', vervolgde ze. 'Want zelfs toen Ethan en ik aan het daten waren, kreeg ik kritiek op wat voor soort tandpasta ik gebruikte, of wat ik at, of wat ik droeg, of wat ik deed. Ik heb het gevoel dat ik constant werd bekritiseerd. ' Gezien hoe Olivia zich zo aangevallen voelde door Ethans moeder, zou het niet gemakkelijk zijn geweest voor haar huwelijk met Ethan.

Olivia Plath heeft moeten opkomen voor degenen van wie ze houdt, zelfs tegen Ethans ouders

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Hoe gespannen de relatie van Olivia Plath met haar schoonfamilie ook is sinds zij en Ethan zijn getrouwd, de professionele fotograaf is niet bang geweest om zo nodig iets te zeggen.

Na seizoen 1 vanWelkom in Plathvillebegon te luchten, kondigde Olivia eigenlijk aan dat ze veel haat had gekregen. Maar ze maakte ook duidelijk dat de ergste haat van haar schoonfamilie kwam. 'Pesters en narcisten faseren me niet, en als ik zie dat iemand van wie ik hou gekwetst of misbruikt wordt, ligt het niet in mijn aard om te zwijgen', schreef ze verder. Bovendien onthulde Olivia dat de dingen tussen haar en Ethan en zijn ouders nog erger waren dan ze in de show verschenen. 'Je schoonfamilie slecht over je laten praten op de nationale tv en elke dag omgaan met narcistisch gedrag, emotioneel, psychologisch en spiritueel misbruik' was echt pijnlijk, legde ze uit. Olivia moet misschien Ethan of hun relatie met zijn eigen ouders verdedigen, maar het bewijst dat de twee boven alles aan elkaar toegewijd zijn.

Olivia en Ethan Plath moesten een moeilijke beslissing nemen met betrekking tot zijn gezin

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Op seizoen 1 vanWelkom in Plathville,Olivia en Ethan Plath leken te proberen om de zaken met de familie van Ethan te laten werken. Hoewel ze soms alleen in de buurt van Ethans broers en zussen mochten zijn, en meestal alleen onder toezicht, probeerde het paar toch contact te houden met de Plaths. Het werd echter zo erg in de tijd tussen het einde van seizoen 1 en het begin van seizoen 2 dat de twee een moeilijke beslissing moesten nemen met betrekking tot de familie van Ethan.

'Sinds vorig jaar is er veel gebeurd in onze relatie tussen mij en Olivia en mijn ouders en mijn broers en zussen, alleen de gezinsdynamiek,' Ethan zei in een aflevering van seizoen 2 vanWelkom in Plathville.'Het doet echt pijn ... ik heb veel frustratie waarmee ik probeer om te gaan', voegde hij eraan toe als het om zijn ouders gaat. Toen onthulde Ethan dat het paar een moeilijke keuze had gemaakt om hun relatie te redden. 'We hadden ruimte nodig als stel, dus we besloten dat dat betekende dat er geen contact was met mijn ouders', zei hij. Het afsnijden van familieleden is nooit gemakkelijk, maar het lijkt erop dat dit het beste was voor het huwelijk van Ethan en Olivia.

Ethan Plath wil aan de zijde van zijn vrouw staan

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Zoals fans zagen in seizoen 1 vanWelkom in Plathville,dingen tussen Olivia en Ethan's ouders werden behoorlijk ongemakkelijk toen er een soort confrontatie was. De gesprek vond plaats omdat Kim en Barry Plath Olivia eigenlijk niet vertrouwden om alleen te zijn met hun kinderen. Het was een gespannen situatie, maar een van de meest ongemakkelijke dingen eraan was hoe stil Ethan er tijdens de reis was. En het blijkt dat hij daar ernstig spijt van heeft, en hij heeft de beslissing genomen om in de toekomst meer aan de zijde van zijn vrouw te staan.

'Wat mijn vader me eigenlijk in zijn eigen woorden vertelde, was dat ze haar niet konden accepteren,' Ethan zei in een aflevering vanWelkom in PlathvilleSeizoen 2. 'Dat is een ding waar ik echt spijt van heb, is dat ik probeerde de vrede te bewaren terwijl ik had moeten zeggen:' Behandel mijn vrouw niet zo. Praat niet zo tegen mijn vrouw. '' De hele relatie tussen Ethan en Olivia en zijn ouders heeft zo'n groot deel van het nieuwe leven van het getrouwde stel in beslag genomen, dus het is zo belangrijk dat Ethan beseft dat hij prioriteit moet geven aan Olivia.

Olivia en Ethan Plath overwogen te scheiden

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Niemand die gaat trouwen, verwacht ooit te gaan scheiden, of zelfs maar te moetenpratenover scheiden. Maar voor Olivia en Ethan Plath, de druk van hun realityshow envooralvan de familie Plath maakte het bijna onmogelijknietom het opsplitsen te bespreken.

'Echtscheiding lag zeker een paar maanden op tafel,' Olivia uitgelegd in een aflevering vanWelkom in Plathville.'En het waren echt een paar moeilijke maanden.' Ze merkte op: 'En kwam net op het punt van, als dit gaat werken, zullen we hier heel hard voor moeten vechten en alles eruit moeten halen wat niet wil dat we het halen.' Het lijkt erop dat Ethan en Olivia zich op elkaar moesten concentreren, en daarom hielpen ze zich terug te trekken uit het Plath-familiedrama. 'Ik denk dat als we genezen als mensen, ons huwelijk zal genezen en bloeien,' voegde ze eraan toe. En hopelijk zullen ze gedijen.

De wereldwijde pandemie dwong Olivia en Ethan Plath om meer tijd samen door te brengen

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Het jaar 2020 was voor bijna iedereen een moeilijk jaar. En voor Olivia en Ethan Plath brachten ze in 2020 nog meer tijd samen door, hoewel dat niet altijd een goede zaak was.

In de tweede aflevering van seizoen 2 vanWelkom in Plathville(via De Ashley's Reality RoundupEthan en Olivia hebben een probleempje in de keuken waar ze wat werk probeert te verzetten en hij heeft moeite met het maken van pannenkoeken. Het was behoorlijk gespannen tussen de twee, omdat Olivia uitlegde dat, vanwege de COVID-19-pandemie, haar baan moest vertragen en dat ze meer thuis was. Hoewel ze steeds meer aan elkaars gezelschap wennen, leerden ze er ook van te genieten. In een post uit augustus 2020 deelde Olivia hoe blij ze meer tijd met Ethan doorbracht. 'Dankbaar voor een rustige binnenstad, zodat we ijs konden halen en een tijdje op de bank konden praten', schreef ze in het bijschrift. 'Ik denk dat een goede zaak van 2020 is dat Covid me heeft geholpen om die kleine momenten niet als vanzelfsprekend te beschouwen.' Als het coronavirus die twee niet kan uitschakelen, kan niets dat.

Olivia en Ethan Plath zijn nu beter dan ooit en gaan naar therapie

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Voor zo'n jong stel hebben Olivia en Ethan Plath meer dan hun deel van drama en trauma meegemaakt. Tussen uw typische pasgetrouwde problemen, de COVID-19-pandemie en de familie van Ethan die hun huwelijk niet echt goedkeurt, heeft het paar echt hard moeten werken aan hun relatie. En voor Ethan en Olivia lijkt hard werken erop dat ze naar therapie gaan en sterker worden dan ooit in hun huwelijk.

'Ethan en ik hebben trauma's doorstaan ​​en gaan naar therapie, dus er komt veel verwerking bij kijken', vertelde Olivia tijdens een vraag- en antwoordsessie. Bovendien raakte ze aan dat de paar afleveringen vanWelkom in Plathvilledat al was uitgezonden, toonde alleen het paar verdrietig en overstuur, maar dat was niet altijd het geval. 'Ik kan niet wachten tot de latere afleveringen worden uitgezonden, waar jullie Ethan en ik een beetje gelukkiger en gezonder kunnen zien terwijl we dingen doornemen en grip krijgen op 2020,' legde ze uit. Ethan en Olivia Plath hebben niet je typische huwelijk, maar ze zorgen ervoor dat het werkt, en ze lijken beter dan ooit.

Willen Olivia en Ethan Plath kinderen in de toekomst?

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Zoals het geval is met zowat elk jong stel dat gaat trouwen, zijn Olivia en Ethan Plath geen vreemden voor opdringerige vragen over hun toekomst. Concreet is het paar gevraagdveelover of ze al dan niet kinderen willen, en het blijkt dat ze dat zeker doen ... maar alleen als de tijd rijp is.

'We zouden op een dag dol zijn op een paar kinderen, maar we zijn zelf baby's en hebben geen enkele haast', antwoordde Olivia op haar Verhalen tijdens een vraag- en antwoordsessie. Ze merkte op dat ze eerst de vraag over baby's wilde bespreken, omdat het de meest populaire vraag van het stel was. Olivia legde uit dat ze 'een groot voorstander was van het hebben van niet meer kinderen dan je goed kunt opvoeden en beheren, wat niet alleen financiële behoeften omvat, maar ook emotionele en psychologische behoeften'. Omdat de ouders van Ethan bekend staan ​​om het hebben van veel kinderen - negen , om precies te zijn - het lijkt erop dat Olivia precies weet wat ze doetnietwil dat haar familie eruitziet.

Waarom Ethan Plath Olivia een nieuwe ring heeft gegeven

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

In seizoen 2 vanWelkom in Plathville,kijkers zagen hoe Ethan en Olivia Plath het echt moeilijk hadden in hun relatie. Het paar paste zich aan aan de COVID-19-pandemie, omdat ze de jongere broers en zussen van Ethan niet konden zien, en eigenlijk in het ongewisse van de relatie. Maar tijdens hun soms gespannen, vaak hilarische reis naar Californië, waar Olivia werkte aan de rebranding van haar fotografiebedrijf, verraste Ethan zijn vrouw met een super betekenisvol geschenk.

In Californië gaf Ethan Olivia een nieuwe ring. 'Ik weet dat de ring die ik je gaf op onze eerste bruiloft, je slechte associaties had met, en ik wilde iets voor je kopen dat je zou kunnen dragen dat van mij naar jou zou zijn, en het zou mijn manier zijn om je dat ooit te beloven we zullen de bruiloft hebben die je altijd al wilde hebben, ' Legde Ethan uit terwijl hij Olivia de ring presenteerde. Olivia vertelde de camera's toen dat ze haar originele ringen niet droeg omdat de moeder van Ethan 'bij dat hele proces betrokken was'. Dus, Ethan die een nieuwe ring voor Olivia uitkoos, symboliseerde echt dat het paar zijn familie verliet en een nieuwe weg voorwaarts smeedde. Of, zoals Olivia zei: 'Het symboliseert gewoon een soort nieuwe start.' Aw!

Ethan en Olivia Plath willen weg van zijn geboorteplaats

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Een van de grootste verrassingen in seizoen 2 vanWelkom in Plathvillewas toen Ethan en Olivia Plath keken naar het kopen van een ander huis in een naburige stad om wat afstand te scheppen tussen henzelf en Ethans familie. Maar het blijkt dat ze er goed over hebben nagedacht, en voor Ethan en Olivia is het vrij belangrijk om weg te gaan uit hun kleine stadje in Georgia.

In een interview met Mensen Olivia legde dat uitWelkom in Plathvillelieten wel een beetje van hun reis zien om te verhuizen, het was niet het hele plaatje. 'Ik denk dat we zeker de grens met Florida over zullen gaan', zei ze over waar ze naartoe willen verhuizen. 'Op de show zag iedereen ons naar een huis kijken en we hielden allebei echt van dat huis, en ik was echt diepbedroefd toen het erdoorheen viel omdat het voelde als een spijker in een doodskist van:' Oh oké, ik zit vast hier, '' zei ze. Maar uiteindelijk zei Olivia dat het het beste was omdat het huis maar 30 minuten verwijderd was, wat naar hun mening niet ver genoeg van de familie van Ethan verwijderd was. Hé, ze hebben duidelijk wat afstand nodig, en dat is hun oproep.

Ethan Plath kwam eindelijk op voor Olivia

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

In de finale van seizoen 2 vanWelkom in Plathville,kijkers zagen van dichtbij hoe gespannen de dingen waren tussen Ethan Plath en zijn ouders, Kim en Barry Plath. Toen Ethan naar hun huis ging om afscheid te nemen van zijn jongere broers en zussen, wilde hij heel graag dat zijn broer en zussen afscheid zouden nemen van OIivia, die ook in de auto aan de overkant zat te wachten. Maar zijn ouders lieten ze gewoon niet naar de auto gaan. En dingen escaleerden, zoals Mensen gemeld.

Op een gegeven moment probeerden zowel Kim als Barry Olivia te bezoeken, iets wat Ethan onvermurwbaar was, mocht niet gebeuren. En Ethan was zo onvermurwbaar , in feite, dat hij bijna met zijn vader in de problemen kwam. 'Het is heel leuk voor je om te zeggen dat je van me houdt, maar achter mijn rug als je met andere mensen over mijn vrouw praat,' zei Ethan terwijl hij zijn hoofd schudde en zichtbaar boos werd, 'het gaat niet met me mee.' Even later vertrok Barry naar de auto, en Ethan moest hem met geweld vastgrijpen en streng tegen hem praten om zijn vrouw te beschermen. Het was ernstig gespannen, maar het toonde aan hoeveel Ethan was gegroeid en hoe hij had geleerd op te komen voor zijn vrouw.

Het paar kreeg bijpassende tatoeages

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Voor het geval je het nog niet wist, de familie Plath verderWelkom in Plathvilleis streng, wat heel duidelijk wordt gemaakt in het eerste seizoen van de show. Ethan Plath is dus opgevoed om bepaald voedsel, muziek, shows en kleding te vermijden, en je kunt er zeker van zijn dat hij waarschijnlijk ook heeft geleerd tatoeages te vermijden. In seizoen 2 vanWelkom in Plathville,Ethan en Olivia Plath versterkten hun huwelijk op een geheel nieuwe manier toen ze bijpassende tatoeages kregen.

In de aflevering was Ethan een stuk zenuwachtiger dan Olivia bij de gedachte een tatoeage te krijgen. Hij had gezegd dat hij er nooit een wilde hebben totdat hij haar ontmoette, en hij raadde zelfs zijn beslissing op een tweede plaats. Maar uiteindelijk gingen ze ervoor om de meest romantische reden. 'We dachten dat het iets was dat zo schattig en een beetje romantisch was dat iedereen iets van de ander had, denk ik,' vertelde hij de camera's op een aflevering vanWelkom in Plathville. De tatoeages - Olivia kreeg een tatoeage van een hartenkoningin, terwijl Ethan werd geïnkt met een hartenkoning - waren absoluut een symbool van hun relatie en het bewijs dat ze allebei volledig zijn ontsnapt aan hun controlerende opvoeding.

De familie van Ethan Plath betwijfelde naar verluidt of ze het zouden redden

De waarheid over Olivia en Ethan Plath

Het is duidelijk dat Ethan en Olivia Plath niet bepaald de beste relatie hebben met de ouders van Ethan. Eerlijk gezegd is dat misschien wel het understatement van de eeuw alsWelkom in Plathvillemaakt heel duidelijk dat dingen in de familie Plath zijnnietOke. En om daar nog aan toe te voegen, volgens Olivia, had de familie van Ethan nooit veel vertrouwen dat het paar het op de lange termijn zou redden.

'We hebben het gehaald tot twee jaar en zijn ouders hadden nooit gedacht dat we dat zouden doen', zei ze in een interview met Mensen ​'Dus daar waren we echt heel blij mee. En eerlijk gezegd denk ik dat het beste van ons trouwen is dat we het leven samen als beste vrienden kunnen doen. ' Ethan en Olivia hebben in slechts twee jaar huwelijk meer meegemaakt dan de meeste stellen in decennia. Ze zijn de belichaming van het bewijs dat de haters ongelijk hebben, zelfs als de haters je eigen familie zijn. Twee jaar geleden, en voor altijd.

Aanbevolen