Blog

De waarheid over tubing-mascara

Masker is een van die dingen waar veel vrouwen niet zonder kunnen. Deze essentiële make-up is er een die je het gevoel kan geven dat je goed in elkaar zit, zelfs als je geen andere make-up draagt ​​- één veegbeweging en je ogen zien er meteen groter, helderder en breder uit. Maar dat betekent niet dat het een bijzonder gemakkelijk schoonheidsproduct is om te gebruiken. Er is niets erger dan een mascara die constant veegt, residu achterlaat onder je ogen of niet loslaat na een dag hard werken, hoe hard je ook je best doet. En dat is precies waarom u moet weten over mascara voor slangen.

Volgens cosmeticagigant L'Oréal Parijs In tegenstelling tot traditionele mascara die mascara op je wimpers aanbrengt, wikkelt de mascara zich om elke individuele wimper heen en bedekt de wimpers, in plaats van er gewoon bovenop te zitten. Dit betekent dat er geen vlekken en geen residu zijn, waardoor het onderhoudsarm is en voor velen een meer superieure optie.

Hoe de mascara uit de slang te verwijderen

The Truth About Tubing Mascara: Hoe tubing-mascara te verwijderen

Hoewel bekend is dat mascara met slangen de wimpers verlengt in plaats van volume toe te voegen, gelooft L'Oréal Paris dat het belangrijk is om wimpers aan de basis en in het midden van je wimpers te krullen voordat je ze aanbrengt, als je beide wilt. Het beste gedeelte? Het is gemakkelijk te verwijderen.

Wanneer je mascara voor slangen verwijdert, kun je waarschijnlijk de miniatuurslangetjes zien die om je wimpers zijn gewikkeld terwijl ze eraf glijden. Door de duidelijke instructies van L'Oréal Paris te volgen, zijn er twee methoden om uit te kiezen wanneer het tijd is om het uit te doen. De eerste is om je gezicht simpelweg te wassen met lauw water en dan voorzichtig je vingers te gebruiken om de slangen langzaam los te laten komen van de wimper. De tweede optie is om een ​​wattenschijfje in warm water te weken, een halve minuut op je wimpers te deppen en vervolgens de slangetjes eraf te vegen.

Beide opties werken net zo goed als de andere, dus test beide verwijderingsmethoden om erachter te komen wat het beste voor u werkt.

Aanbevolen