Blog

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae die je niet weet

Zijn er dingen over TikTok-ster Addison Rae die je niet weet? Of je nu een actief lid bent van de TikTok-community, of achterover leunt om Gen Z de touwtjes in handen te geven, je hebt waarschijnlijk de naam van de danser gehoord. Als een van de grootste sterren op het platform gaan haar energieke video's viraal elke keer dat ze een bericht plaatst - ze is een echte sensatie!

Rae's zonnige glimlach veroverde meteen de harten van fans toen ze voor het eerst lid werd van TikTok Juli 2019 ​Voor Buizenfilter , vanaf augustus 2020 was Rae de op een na meest gevolgde beroemdheid in de app met maar liefst 54 miljoen volgers - en haar aanwezigheid groeit met de dag die voorbijgaat. In feite is Rae volgens de app al de best betaalde persoon geworden Forbes

Hoewel Rae's video's ons veel laten zien over haar leven, familie en vrienden, kennen zelfs haar meest aanbiddende fans enkele van de minder gepubliceerde details misschien niet. Dus als het gaat om wie Addison Rae is buiten de TikTok-app, zijn hier een paar dingen die je waarschijnlijk niet wist.

TikTok-ster Addison Rae is een professioneel opgeleide danseres

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You Don

Als je je hebt afgevraagd waar TikTok-ster Addison Rae haar onberispelijke bewegingen vandaan haalt, heeft haar professionele danstraining waarschijnlijk geen pijn gedaan. Vanaf haar zesde begon ze competitief te dansen, zoals opgemerkt door Business insider , en heeft in tal van studio's getraind. Rae was volgens haar ook lid van de Shreveport Dance Academy TikTok bio , Dus ze heeft duidelijk al danservaring gehad lang voordat TikTok van start ging.

Het is geen wonder dat hoewel veel TikTok-sterren bekend staan ​​om hun lipsynchronisatievaardigheden of komische video's, het dansen van Rae centraal staat. Bovendien, terwijl veel van de dansen die mensen op TikTok uitvoeren, gerecyclede inhoud zijn, loopt Rae voorop in de TikTok-trends.

Rae werd er echter een keer van beschuldigd inhoud te hebben gekopieerd: een andere populaire maker, Hunter Lasater, beschuldigde de superster ervan in februari 2020 iets te veel van een van zijn video's te hebben geleend. Insider gemeld, trok hij zich later terug van de beschuldiging. Het is duidelijk dat Rae zelf meer dan genoeg moves heeft.TikTok-ster Addison Rae wilde aanvankelijk een uitzendjournalist worden

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You DonAlberto E. Rodriguez /

Als een van TikTok's grootste supersterren heeft Addison Rae waarschijnlijk geen universitaire opleiding nodig om het hoofd boven water te houden. Toch ging ze korte tijd naar school en het is een ervaring waar ze met plezier op terugkijkt. 'Ik heb ongeveer drie maanden gestudeerd', vertelde ze Forbes ​'Dat was echt een leuke en opwindende tijd.' Ze wist toen nog niet dat ze een beroemdheid op sociale media zou worden.

Tijdens Rae's kortstondige universiteitsinspanning had ze haar zinnen gezet op een heel andere carrière. 'Mijn focus voor de universiteit was omroep en tv-commercials,' vervolgde ze. Maar het toeval wil dat Rae zegt dat haar TikTok-carrière haar de kans heeft gegeven om een ​​aantal van de doelen te bereiken die ze op school had gesteld. 'Dankzij TikTok en de verhuizing naar Los Angeles, heb ik de dingen kunnen doen waarvan ik altijd heb gedroomd, zoals op ESPN werken en met merken werken', voegde ze eraan toe.

Het is op dit moment misschien niet haar eerste prioriteit, maar uiteindelijk wil Rae graag afmaken wat ze is begonnen met haar hbo-opleiding.

TikTok-ster Addison Rae werd als tiener miljonair

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You Don

TikTok-ster Addison Rae serveert niet alleen epische inhoud op sociale media, ze maakt ookheelhet leven ervan af. Rae heeft nu een nettowaarde van $ 5 miljoen, aldus Nettowaarde van beroemdheden , en haar rijkdom wordt alleen maar groter door te zien. Zoals ze uitlegde op de podcast UITZICHT met David Doric en Jason Nash , Grote TikTok-sterren zoals zij kunnen gemiddeld $ 90.000 verdienen per video die ze plaatsen, dus het is geen wonder dat Rae als tiener miljonair werd.

Naast geld verdienen met TikTok, heeft Rae ook talloze sponsorschappen en merkdeals binnengehaald die haar portemonnee alleen maar vetter maakten. Zoals Forbes gemeld, heeft ze gewerkt met bedrijven als sneakerjuggernaut Reebok en horlogebedrijf Daniel Wellington. Deze merkdeals, evenals de verkoop van haar eigen persoonlijke merchandise, zijn nu goed voor tweederde van Rae's geschatte inkomsten. Oh, en trouwens, het sterretje op sociale media verdiende tussen juni 2019 en 2020 naar schatting $ 5 miljoen, dus haar nettowaarde neemt zeker toe terwijl je dit leest. Misschien haalt ze het in het ware nettowaarde van deze celebs

TikTok-ster Addison Rae tekende een deal met talentenbureau WME

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You Don

Volgens hun website is het WME Agency een van de oudste en grootste bedrijven voor talentvertegenwoordiging ter wereld. Dus het was alleen maar logisch dat het bedrijf contact opnam met TikTok-ster Addison Rae, dankzij haar prille roem. Het partnerschap werd officieel in januari 2020, toen het bureau aankondigde dat ze haar zouden vertegenwoordigen in de toekomst, en De Hollywood Reporter alle exclusieve details gemorst.

Volgens de publicatie vertegenwoordigt WME Rae nu in verschillende sectoren, waaronder modellenwerk, mode, muziek, dans, tv, film, podcasting, touren, boeken, licenties en goedkeuringen. Het is duidelijk dat Rae zichzelf niet voor altijd in de TikTok-app bokst. Oh, en de ouders van de sociale media-ster zullen ook worden vertegenwoordigd door het bureau, omdat ze nu ook behoorlijk beroemd zijn, dankzij Rae.

Dat gezegd hebbende, Rae is niet de enige TikTok-megaster die bij WME tekent. Chase Hudson, een medelid van het Hype House, tekende ook een paar dagen voordat Rae bij het team kwam.

TikTok-ster Addison Rae is praktisch BFF's bij de Kardashians

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You DonTheo Wargo, Frazer Harrison /

Fans die TikTok-ster Addison Rae hebben bijgehouden, weten heel goed dat ze goede vrienden is geworden met Kourtney Kardashian. Ondanks hun leeftijdsverschil van 22 jaar, hebben de twee dames samen video's gemaakt. Rae opende hun onverwachte vriendschap in een interview met E! Nieuws ​'Ik heb zo'n geweldige tijd gehad met het doorbrengen van tijd met Kourtney en het ontmoeten van de familie,' gutste ze. 'Het zijn allemaal zulke liefdevolle mensen die echt om elkaar geven.'

Rae is misschien zelf geen Kardashian, maar ze zegt dat de beroemde familie haar op veel manieren inspireert. 'Ze hebben allemaal zo'n geweldige band die ik altijd waardeer in mijn familie, dus het zorgt er echt voor dat ik nog meer van ze hou als mensen,' vervolgde ze. 'Het laat je gewoon echt zien hoe oprecht ze zijn.'

Rae en Kardashian werkten zelfs samen om Kourt's beroemde te herscheppen 'ABCDEFG'-video , en de video ging viraal. Natuurlijk wel!

TikTok-ster Addison Rae was een van de eerste leden van het Hype House

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You Don

The Hype House, een collectief van makers van sociale media-inhoud, werd opgericht in december 2019, zoals opgemerkt door InsiderEn hoewel veel leden van het collectief zijn gekomen en gegaan, blijft TikTok-ster Addison Rae een bekend gezicht.

Naast Rae heeft The Hype House enkele van de grootste TikTok-sterren van over de hele wereld als leden, maar het valt niet te ontkennen dat Rae een van, zo niet de meest populaire is. Gezien het feit dat ze de topverdiener op de app, toen The Hype House werd gemaakt door Chase Hudson en Thomas Petrou, was Rae een van de eerste en meest opmerkelijke rekruten.

Nadat hij bij The Hype House kwam, sprak Rae met Hollywire over wat de doelen van de groep zijn. 'Het gaat gewoon echt om inhoud, zoals elkaar opvoeden', legde ze uit. 'Het maakt eigenlijk niet eens uit hoeveel volgers er in huis zijn, het is meer net als samen content maken, doen wat we graag doen.' Ze inspireren elkaar duidelijk bij The Hype House!

Heeft TikTok-ster Addison Rae een on-again, off-again romance met Bryce Hall?

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You Don

TikTok-ster Addison Rae is eenbonafidelid van The Hype House, maar haar meest openbare romance tot nu toe is naar verluidt met een lid van een ander social media-collectief: het Sway House. De TikTok-ster naar verluidt heeft een relatie gehad met mede-beïnvloeder van sociale media Bryce Hall. Het duo kreeg al snel de bijnaam '' door fans, en hoewel ze hun romance nooit publiekelijk hebben bevestigd, was het duidelijk uit hun video's dat ze een item waren.

Zoals Drukte gemeld, Rae en Hall deelden hun eerste gezamenlijke TikTok in oktober 2019, wat de geruchten voedde dat ze een stel waren. Ze leken in de loop van de tijd alleen maar dichter bij elkaar te komen en posten steeds vaker samen. Maar hun stilte over hun relatie zorgde ervoor dat fans hun hoofd krabden over de vraag of ze eigenlijk vriend en vriendin waren. Blijkbaar wisten zelfs Rae en Hall het niet helemaal zeker toen ernaar werd gevraagd. 'We zijn nog niet aan het daten,' vertelde Hall aan Logan Paul in een aflevering van Paul's Impulsief podcast. 'We zijn geen vriend en vriendin. Ik denk dat je zou kunnen zeggen dat we op afspraakjes gingen, 'voegde hij eraan toe.

Aan elke romantische relatie die ze misschien hadden gehad, kwam er volgens september 2020 echter een einde aan dextero

De ouders van TikTok-ster Addison Rae zijn nu ook TikTok-beroemd

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You Don

Zeggen dat de familie van TikTok-ster Addison Rae haar entertainmentcarrière ondersteunt, zou een understatement zijn. Ze staan ​​niet alleen de hele weg achter haar, maar ze zijn ook met haar meegegaan. Rae's ouders hebben allebei hun eigen TikTok-pagina's, en Rae geeft hen eigenlijk de eer voor haar hulp bij het lanceren van haar carrière.

Rae's doorbraak kwam toen ze een TikTok deed met haar moeder, Sheri Nicole, nadat ze in 2019 vertrouwd was geraakt met het gebruik van de app. zoals, kreeg 93.000 likes, 'vertelde ze Hollywire in een interview. 'Ik was zoiets als woah. Ik hou hiervan!' ze herinnerde zich dat ze plotseling in de schijnwerpers werd gezet.

Vanaf dat moment hielden Rae en haar moeder de vaart erin. 'Ik bleef doorgaan, maakte video's met mijn moeder, en toen was dat een van de belangrijkste dingen die opbliezen,' vervolgde ze. Tegenwoordig heeft Rae's moeder meer dan 9 miljoen volgers op haar populaire TIkTok bladzijde. Indrukwekkend!

TikTok-ster Addison Rae lanceerde een podcast met haar moeder

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You Don

Er is een oud gezegde dat beweert: 'moeder weet het het beste', en het is een zin die TikTok-ster Addison Rae maar al te goed kent. Rae is zelfs zo dicht bij haar moeder, Sheri Nicole, dat ze een podcast heeft gelanceerd die naar dat gezegde is vernoemd.Mama weet het het bestehit Spotify in juli 2020, en brengt wekelijks nieuwe afleveringen uit op maandag. Volgens Entertainment vanavondMama weet het het bestegeeft fans 'een intieme en authentieke kijk op de moeder-dochterrelatie van Addison en Sheri.'

Zowel Rae als haar moeder waren verheugd om hun podcast aan te kondigen, en het sterretje op sociale media gaf fans een voorproefje van wat ze kunnen verwachten in de officiële aanhangwagen voor de show. 'Elke week gaan we praten over mijn leven, groot en klein, en vrijwel alles wat je wilt weten', onthulde ze. Het belangrijkste is dat er veel wijsheden zullen zijn, zoals de titel van de show aangeeft. 'We krijgen ook best leuk advies van mijn moeder,' voegde Rae eraan toe. Dat is een beroemdheid die niet door ouders wordt beschaamd ​

TikTok-ster Addison Rae's ouders scheidden toen ze nog een kind was

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You DonEmma Mcintyre /

De ouders van Addison Rae zijn gelukkig getrouwd, maar er was eigenlijk een groot deel van de tijd dat ze gescheiden waren. Ja, de ouders van de ster zijn ooit gescheiden, maar vonden uiteindelijk hun weg terug naar elkaar, volgens de Mama weet het het beste podcast.

Rae vertelde het emotionele verhaal in de allereerste aflevering van de show met de hulp van haar moeder. Rae legde uit dat haar ouders uit elkaar gingen toen ze nog een jong kind was, en het grootste deel van haar jeugd een moeilijke relatie deelden. Gelukkig slaagde het paar er nog steeds in haar een veilig gevoel te geven. 'Het was voor mij nooit een probleem om te denken:' waar is mijn vader '', herinnert ze zich. 'Ik heb niet eens aan dat spul gedacht.'

Rae onthulde ook dat als gevolg van de splitsing van haar patenten, haar familie veel verhuisde en op een gegeven moment zelfs uit een camper woonde. 'Gelukkig konden we het ons veroorloven om een ​​camper te kopen,' vervolgde ze. 'We hadden het heel erg moeilijk.' Eindelijk, in 2017, vonden de ouders van Rae hun happy end en hertrouwden ze.

TikTok-ster Addison Rae lanceerde haar eigen schoonheidsbedrijf

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You Don

Beweeg over Kylie Jenner , er is een nieuwe schoonheidsmagnaat in de stad! TikTok-ster Addison Rae kondigde de lancering van haar make-uplijn in augustus 2020 aan Zij rapporten, en het maakte een mega-splash onder TikTok-fans met een passie voor cosmetica. De ster noemde haar lijn ITEM Beauty en nam de rol van 'chief innovation officer' op zich. Op 19-jarige leeftijd werd Rae niet alleen de baas van haar eigen merk, maar ze maakte ook iets waar fans zich goed bij voelen om te kopen: al haar producten, waaronder oogschaduw, mascara, wenkbrauwdefiner, verhelderend poeder, lipolie en een contourkit is gemaakt met ingrediënten zonder wreedheid. Dat klinkt als een make-upmerk dat je geld echt waard is

Voorafgaand aan de lancering van het merk, besprak Rae waarom het voor haar zo logisch was om in de beautybranche te stappen. 'Ik ben altijd in de buurt van make-up geweest sinds ik een klein meisje was,' legde ze uit. 'Mijn moeder was visagist en ik was een wedstrijddanseres.' Dus als Rae een dansvoorstelling had, was haar moeder er om haar van tevoren te helpen met het opmaken.

TikTok-ster Addison Rae is een megafan van Billie Eilish

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You DonRachel Murray, Gareth Cattermole /

Je zou het moeilijk hebben om iemand te vinden dienieteen fan van Billie Eilish tegenwoordig, maar TikTok-ster Addison Rae is sinds het begin van haar carrière een stan van de muzikant. Ze sprak met Entertainment vanavond over hoeveel muziek van de 'Ocean Eyes'-zangeres voor haar betekent. 'Ik hou van haar omdat' Ocean Eyes 'zo goed voor me was en ik er letterlijk naar luisterde en huilde,' zei ze over Eilish 'breakout-nummer. 'En toen, toen ze populairder werd ... dacht ik:' Oh, ik hou van haar muziek, maar ... ze is nu mainstream. '' En dat maakte het minder 'cool' om een ​​Eilish-fan te zijn, zegt Rae.

Maar maak je geen zorgen, want Rae is nog steeds dol op Billie Eilish na haar verbluffende transformatie , ook al is ze nu een gecertificeerde A-lister. 'Weet je wanneer je die artiest vindt en ze ontploffen en je denkt:' Verdorie, ik wilde dat ze de mijne waren '', vervolgde ze. Maar Rae steunt Eilish nog steeds 100 procent.

TikTok-ster Addison Rae zou graag haar TikTok-carrière verschuiven naar het grote scherm

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You Don

Zoveel als TikTok-ster Addison Rae doodt in elke video die ze maakt, hoopt de ster van sociale media op een dag uit de app en op het grote scherm te komen. 'Ik ben echt aan het pushen om nu heel hard te gaan acteren', deelde ze in een interview met Entertainment vanavond

Blijkbaar is Rae al aan het werk als het gaat om haar dromen over filmsterren, want ze gaat al naar audities. 'Hopelijk kom ik volgend jaar in een film of tv-show', vervolgde ze.

Hoewel Rae enorm veel succes heeft gehad op TikTok, zegt ze dat actrice worden nog 'krankzinniger' voor haar zou zijn. 'Dat is altijd mijn droom geweest om op het grote scherm te zijn,' voegde ze eraan toe. Iets zegt ons dat Rae's altijd theatrale TikTok-video's hier van pas zullen komen.

TikTok-ster Addison Rae is een groot voorstander van een positieve mindset

Dingen over Tik Tok Star Addison Rae You Don

Als je je dagelijkse dosis inspo nodig hebt, zoek dan niet verder dan TikTok-ster Addison Rae. Ze lacht altijd in haar TikTok-video's en is de ultieme gelovige in de kracht van positiviteit. Bij het spreken tegen Entertainment vanavond , onthulde ze hoe ze te allen tijde haar mega-watt-glimlach behoudt. 'Ik ben van nature een heel positief mens', vertelde ze. 'Sommige mensen denken: ik lach te veel of ik ben te blij.' En dat leidde ertoe dat mensen speculeerden dat er iets mis zou kunnen zijn, maar ze houdt vol dat dat niet het geval is - ze is gewoon een natuurlijke optimist.

Rae zinspeelde ook op het feit dat haar tumultueuze verleden misschien een rol heeft gespeeld bij het creëren van een stralende houding. 'Ik heb veel meegemaakt', vervolgde ze. 'Ik denk dat je het weet, je leeft en je leert dat, wat er ook gebeurt, als je lacht en positief bent over situaties, je je er beter door voelt.' Misschien is dat waarom we glimlachen zo aantrekkelijk vinden

Daarom maakt Rae er haar MO van om aan de zonnige kant van het leven te blijven. 'Dat is heel belangrijk voor mij, positiviteit, liefde en geluk verspreiden', voegde ze eraan toe.

Aanbevolen