Blog

Dit is hoe lang het duurt voordat Kybella echt werkt

Het is moeilijk te geloven, maar Kybella, de magische niet-invasieve procedure om ons te verlossen van onze gevreesde dubbele kin s, bestaat al sinds 2015 (via De New York Times ​Zoals chirurg Michael Kassardjian uitlegde Verleiden werkt de super-shot dankzij een synthetisch maagzuur, 'een kopie van een zout dat in menselijke gal wordt aangetroffen en dat helpt bij de permanente vernietiging en vertering van vetcellen', dat is het actieve ingrediënt.

Kybella lost de membranen op die de vetcellen bekleden, waardoor ze naar buiten komen en vervolgens worden verwijderd door het eigen immuunsysteem van het lichaam. 'Artsen en patiënten waren opgewonden dat een injectiemiddel vetcellen kon vernietigen, en artsen in het hele land begonnen te trainen om Kybella te gebruiken', adviseerde William H. Truswell, president van de American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS), terwijl hij enthousiast over de opwindende uitvinding. Maar Kybella is ook niet waterdicht.

Er kan wat zwelling optreden na behandelingen met Kybella

Zo lang duurt het voordat Kybella echt werkt: er kan wat zwelling optreden na behandelingen met Kybella

Healthline merkt op dat, hoewel Kybella-injecties niet-invasief zijn en als zodanig minder risico's met zich meebrengen dan vergelijkbare chirurgische procedures om vetcellen te verwijderen, er nog steeds bijwerkingen zijn waarmee rekening moet worden gehouden. In het bijzonder komt zwelling vrij vaak voor, wat meestal optreedt als gevolg van een ontstekingsreactie van uw huid op het zuur.

De zwelling zou na een paar weken moeten afnemen, maar als dat niet het geval is, kan dit wijzen op een infectie. De hersteltijd zou volgens Allergan , het bedrijf dat Kybella daadwerkelijk maakt. U moet sowieso minimaal een maand wachten tussen de behandelingen en het maximum dat u kunt krijgen is zes. Het hangt allemaal af van de samenstelling van het vet zelf en de look waar je voor gaat, maar meestal is het een injectie om de paar maanden. De sessies duren ongeveer 15 tot 20 minuten en er worden verschillende injectieplaatsen gebruikt.

Kybella zou vrij snel resultaten moeten laten zien

Dit is hoe lang het duurt voordat Kybella echt werkt: Kybella zou vrij snel resultaten moeten laten zien

VolgensHealthlinemelden de meeste mensen een merkbaar verschil na 12 weken (of twee sessies), met maximale resultaten na zes maanden die naar verluidt een tijdje duren. Een first-person rapport in De Atlantische Oceaan lijkt het hiermee eens te zijn en merkt op dat er na de eerste sessie weinig verschil was, maar een merkbare vermindering na de tweede. Evenzo was haar arts ervan overtuigd dat een derde sessie niet nodig zou zijn, maar de schrijver meldde zwelling en blauwe plekken na de tweede afspraak.

Verder,Verleidenmerkt op dat, om Kybella effectief te laten zijn, het beoogde vet volgens experts zacht en samendrukbaar moet zijn. Maar de behandeling werkt aantoonbaar en is FDA goedgekeurd (al werkt het volgens bepaalde plastisch chirurgen lang niet zo goed als liposuctie). Toch kan het uiteindelijk kosten makenmeerdan een operatie. Maar je zult in ieder geval snel resultaten zien, en over het algemeen is het veiliger dan onder het mes te gaan.Aanbevolen