Blog

Wat is er met Zsalynn Whitworth gebeurd tijdens mijn leven van 600 pond?

Sinds de oprichting in 2012 hebben tientallen mannen en vrouwen hun leven veranderdTLCprogramma Mijn leven van 600 pond , dankzij de tussenkomst van Dr. Younan Nowzaradan ​Zsalyn Whitworth is een van hen. Whitworth's verhaal ging in première in januari 2014 (via TLC ), en ze heeft een lange weg afgelegd in zes jaar. Whitworth was voor een groot deel een opvallend verhaal, vanwege haar man. Waar andere deelnemers aan de show familie hadden die zich zorgen maakten over hun fysieke en mentale gezondheid, genoot Whitworths echtgenoot Gareth ervan dat ze ziekelijk zwaarlijvig was en steunde ze haar inspanningen als een dik fetisj-model.

Kortom, hij wilde niet dat ze veranderde.

Gelukkig voor zowel Whitworth als kijkers thuis, deelde ze in vervolgreeksen Waar zijn ze nu? dat ze zichzelf eindelijk op de eerste plaats zette. Nadat ze 378 pond was afgevallen, gooide ze ook het dode gewicht van haar niet-ondersteunende echtgenoot weg. Whitworth zegt: 'Ik weet dat veel mensen vragen hebben gehad over de vraag of mijn man echt zo vreselijk is in het echte leven of dat het alleen maar aan het bewerken was, maar om eerlijk te zijn, door het bewerken zag hij eruit als een engel' (via Sterrenkasme ​In 2018 vond ze zelfs nieuwe liefde terwijl ze blije foto's van beau Jack Lapp deelt (via).

Zsalyn deelt niet langer regelmatig op Facebook

Wat is er gebeurd met Zsalynn Whitworth uit mijn leven van 600 pond?: Zsalyn deelt niet langer regelmatig op Facebook

Door haar profiel bij te werken met een vrolijke, natuurlijke selfie in 2019, blijven fans ontroerd door haar reis. Een kijker van deze make-upvrije gloed zegt: 'Ik heb net je aflevering gekeken en je liefde voor je dochter, je kracht en vastberadenheid erg inspirerend gevonden. Ik ben opgelucht dat u niet langer een emotioneel gewelddadige relatie hebt en dat u en uw dochter een gelukkig, gezond nieuw gezinsleven opbouwen. Ik wens je niets anders dan het geluk waar je zo hard voor hebt gewerkt en dat je duidelijk verdient '(via).

Whitworth is een regelmatige poster op haar openbare sociale media, dus u kunt op of bij haar terugkomen Twitter (en we houden echt van die omslagfoto met Zsalyn, Jack en dochter Hannah!). Ze woont nog steeds in Texas en is ook een hondenmens (via Twitter ​Ogenschijnlijk gelukkig en genietend van het leven, zul je regelmatig updates vinden over hoe ze geniet van leuke activiteiten met haar gezin, zoals naar een drive-in-film gaan (via), of haar hand proberen te knutselen om haar dochter op de middelbare school te ondersteunen - dingen die de rest van ons, niet-beroemdheden, dit jaar doen.

Whitworth leidt een normaal leven, niet langer in een wereld die volledig rond haar gewicht is gericht - en we zouden niet gelukkiger voor haar kunnen zijn.Aanbevolen