Blog

Koop nooit het voordelige toiletpapier van Walmart. Dit is waarom

Walmart zit boordevol geweldige deals, maar soms kan het kiezen voor het goedkopere item u op de lange termijn meer geld kosten. Voorbeeld: de productlijn Great Value van de retailer, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 1993, omvat meer dan 100 categorieën en is volgens Walmart ​Een paar Great Value-producten zijn een slimme keuze, zoals de Twist & Shout-chocoladesandwichkoekjes, die de helft van een pakje Oreos kosten en per stuk bijna hetzelfde smaken. Allrecipes ​Dan is er toiletpapier van grote waarde, waarbij de lage prijs gepaard gaat met een schrikbarend lage kwaliteit.

Nu denk je waarschijnlijk niet zo veel aan wc-papier - tenzij je opraken - maar als het zijn werk niet doet, is het een probleem. Je wilt dat het zacht aanvoelt, sterk is en snel uit elkaar valt als het eenmaal in het water zit om verstopping van je leidingen te voorkomen. Helaas schiet Great Value toiletpapier op al deze gebieden tekort en komt het op de laatste plaats bij het testen. Per Rapporten van de consument , het is niet zacht, noch sterk, en het viel niet goed uiteen. Het scoorde een bescheiden 9 op een totaal van 100. ' En hoewel het misschien slechts 6 cent per 100 vellen kost, moet u veel meer van deze tweelaagse optie gebruiken, waardoor u vaker TP moet kopen. Tot ziens, spaargeld.

Het toiletpapier dat u bij Walmart moet kopen

U zou nooit Walmart moeten kopen

Verrassend genoeg is het antwoord op je gebeden voor toiletpapier (als je over dat soort dingen bidt) iets verderop bij Walmart. Bereik White Cloud Ultra Soft & Thick toiletpapier, een ander exclusief Walmart-merk. Het verschil? Deze scoorde de hoogste cijfers vanRapporten van de consumentvanwege zijn zachtheid bij aanraking, kracht wanneer dat nodig is, en dat het snel uit elkaar valt wanneer het in het toilet wordt gegooid, waardoor het een CR-beste koop is. Dus eigenlijk het tegenovergestelde van het merk van mindere kwaliteit. De superioriteit ten opzichte van het Great Value-aanbod is waarschijnlijk omdat de drielaagse kwaliteit van White Cloud wordt geëvenaard door een geweldige prijs van 25 cent per 100 vellen.

Zoals met de meeste producten op de markt, komt het neer op een evenwicht tussen kwaliteit en prijs wanneer u toiletpapier koopt. Gelukkig is het met een beetje deskundige hulp gemakkelijk om de volgende keer dat je bij Walmart winkelt, de juiste beslissing te nemen voor je kont en je portemonnee.

Aanbevolen